KURUCUMUZ

Ümit VAROL, 1974  Samsun doğumlu olup aslen Kafkas kökenlidir. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Samsun’da tamamladıktan sonra bölüm 1.’si olarak kazandığı eğitim fakültesi matematik öğretmenliği bölümünü bitirdikten sonra Yüksek Lisansını Eğitim Yönetimi ve Denetimi üzerine tamamlamıştır. Türkiye 2.’si olarak  kazandığı sınavla Türk Silahlı Kuvvetlerinde Öğretmen Subay olarak görev yapmıştır.

2009 yılında 20 yıllık eğitim tecrübesini, bilgi birikimini daha aktif kullanmak, eğitimdeki projelerini  toplumla paylaşmak adına çok severek görev yaptığı Türk Silahlı Kuvvetlerinden ayrılmıştır.

Anadolu’nun birçok şehrinde seminerler vererek yeni öğretmenlerin yetişmesinde ülke eğitimine hizmet vermiştir. Aynı zamanda Eğitim Koçluğu ünvanına sahiptir. Özel sektörde eğitim kurumlarında yönetici ve eğitimci olarak çalıştıktan sonra  tüm birikimini, disiplin anlayışını 2013 yılında kendisinin kurucu müdür olduğu Özel Afşin Bey Eğitim Kurumlarında sürdürmektedir. İngilizce bilen Kurucu Müdürümüz evli ve 2 çocuk babasıdır.